Klantenservice: info@carecosmetix.be 0493 776756
Français Nederlands

The Natural Look

Vind ons op Facebook

 
 
sideblock

Informatie

CARE COSMETIX BV


Tel       : 0493-776756
Email   : info@carecosmetix.com
BTW    : BE0887.308.587
IBAN    : BE16-0682-4703-4674
BIC      : GKCCBEBB

 

 

 

sideblock

Kunstnagels niet van echt te onderscheiden, zelfs ongelakt!

Uiteindelijk is er niets mooier dan een nagel die niet van echt te onderscheiden is. 
Met deze 5 Natural White gels kies je de juiste kleur voor de vrije rand en match je de kleur van de nagels van de klant exact. 
Met deze techniek ben je sneller dan snel klaar en hoef je de vrije rand niet meer na te behandelen omdat deze onzichtbaar uitgroeit. 
Mocht jouw klant natuurlijke nagels hebben en ze breekt er 1, dan is deze onzichtbaar te repareren.

 

  • Ook ongelakt niet van echt te onderscheiden!
  • Makkelijke applicatie
  • Zeer eenvoudige en snelle opvulbehandeling 
  • Geen zichtbare uitgroei bij de vrije rand
  • Ideaal om gebroken nagels onzichtbaar te repareren
  • Geschikt voor een brede doelgroep

Voor het meest natuurlijke resultaat moet je eerst de juiste kleur Natural White uitzoeken. Noteer op de klantenkaart goed welke kleur je hebt gekozen zodat je bij een reparatie de kleur al klaar hebt staan. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste kleur kan je kijken naar de natuurlijke nagel. Als er geen vrije rand is, kan je kijken naar de tanden of het oogwit van de klant, dit komt overeen met de kleur van de vrije rand. 


Je kan de juiste kleur het beste uitkiezen bij daglicht of bij het licht van de Adjust-a-Lite tafellamp. 
Als je geen daglicht hebt, is de kans erg groot dat je een te donkere kleur kiest.

Step by Step

     
1. Duw zacht het Eponychium terug en verwijder het Pterygium met een Pro Pusher. Breng een dunne laag Seal & Protect Solution (130007) aan over de gehele natuurlijke nagel en hard dit 2 minuten uit in de UV lamp. Verwijder de overtollige Seal & Protect Solution met een droge Nail Wipe. Seal & Protect Solution verbetert de hechting en de conditie van beschadigde nagels.   2. Plaats het sjabloon, let erop dat het sjabloon goed aansluit aan de natuurlijke nagel om scheurtjes te voorkomen. Breng een kleine hoeveelheid Base for Natural Nails (104301) aan op de natuurlijke nagel. Hard deze laag NIET uit.   3. Plaats het penseel met de schone kant op het sjabloon en “rol” de Natural White van het penseel af. Breng de gel naar de natuurlijke nagel en corrigeer de vorm van de nagel. De Base gel en de Natural White vloeien in elkaar over waardoor er een natuurlijke overgang ontstaat. Hierdoor kan de nagel uitgroeien zonder zichtbare uitgroei. Hard dit vervolgens 2 minuten uit in de UV lamp.   4. Neem een Buildergel Clear naar keuze en breng een dunne laag aan over het gehele oppervlakte van de nagel. Hard deze laag niet uit. Schep een kleine hoeveelheid Buildergel uit de pot en breng deze aan op de nagel ter hoogte van het stresspunt. Creëer een natuurlijke bolling vanaf de nagelriem tot aan de vrije top en zorg ervoor dat het stresspunt van de nagel voldoende is verstevigd.

 

     
5. Voor extra versteviging bij een hele dunne applicatie kan je voordat de gel wordt uitgehard Reinforcing Powder (103402) sprayen over de nagel. Hard dit 2 minuten uit in de UV Lamp of 1,5 minuten in de Twinlight.   6. Verwijder het sjabloon en vijl de vorm van de nagel met een Emery Board. Vijl het oppervlakte van de nagel met een 180 grit Hygienic File. Gebruik een White Block om de krassen uit de nagel te halen door ronddraaiende bewegingen te maken. Polijst de nagel tot hoogglans met een Diamond Buffer en een Ultimate Shiner. Dit is niet nodig als de nagel als basis dient voor een Gelpolish behandeling.   7. Het eindresultaat; nagels die niet van echt te onderscheiden zijn, de ideale kunstnagel!  

 

Geschikt voor:

✓ Schoonheidsspecialistes ✓ Horecamedewerkers ✓ Zorgverleners ✓ Mannen ✓ Iedereen die niet van echt te onderscheiden kunstnagels wil.

© Alle rechten voorbehouden Care Cosmetix bvba - Realisatie Watts Webdesign