Klantenservice: info@carecosmetix.be 0493 776756
Français Nederlands

Seal & Protect

Vind ons op Facebook

 
 
sideblock

Informatie

CARE COSMETIX BV


Tel       : 0493-776756
Email   : info@carecosmetix.com
BTW    : BE0887.308.587
IBAN    : BE16-0682-4703-4674
BIC      : GKCCBEBB

 

 

 

sideblock

Heb je een klant met beschadigde, gespleten of dunne nagels? Heb je een klant waarbij een product niet goed blijft zitten? 

Of heeft je klant snel lifting? Je zal het niet geloven maar er is één product waarmee je dit kan oplossen.

 

 

Seal & Protect is een multifunctioneel product: het beschermt de natuurlijke nagel, hersteld zichtbaar beschadigde nagels,

creëert extreem sterke hechting met ieder kunstproduct en kan worden gebruikt

om lifting weer vast te hechten. In deze step by step laten we zien hoe je Seal & Protect als een op zichzelf staande behandeling kunt aanbieden. 

 

 

 

 

Voor wie is Seal & Protect geschikt?

  • Beschermt en verbetert de natuurlijke nagel
  • Is als een op zichzelfstaande nagelversterkende behandeling aan te bieden, de eerste professionele nagelverharder
  • Verbetert beschadigde nagels zichtbaar 
  • Geeft extreme hechting bij nagellak, Gelpolish en alle kunstnagelproducten
  • Hecht zelfs losgelaten delen van de kunstnagel weer vast
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Step by Step

     
1. Zoals je ziet op deze foto is het nagelbed van de klant beschadigd.   2. Bereid de nagel voor, duw voorzichtig de nagelriem terug en verwijder het Pterygium. Verwijder het stof met een borsteltje.   3. Reinig de nagel met Prep & Wipe.   4. Breng een laag Seal & Protect Solution aan. Hard dit 2 minuten uit in de UV lamp of 1.5 minuut in de Twinlight. Na deze stap kun je er voor kiezen om een kunstproduct te plaatsen. Seal & Protect verbetert de hechting van ieder kunstproduct, zelfs zonder de natuurlijke nagel dof te vijlen.

 

     
5. Verwijder het residu van de Seal & Protect met een droge Nail Wipe.   6. Breng een tweede laag Seal & Protect Solution aan. Hard dit 2 minuten uit in de UV lamp of 1.5 minuut in de Twinlight.   7. Herhaal nogmaals stap 4.   8. Breng een derde laag Seal & Protect Solution aan. Hard dit 2 minuten uit in de UV lamp of 1.5 minuut in de Twinlight.

 

 
9. Herhaal nogmaals stap 4. Na deze stap kun je er voor kiezen om een kunstproduct te plaatsen. Seal & Protect verbetert de hechting van ieder kunstproduct, zelfs zonder de natuurlijke nagel dof te vijlen.   10. Je ziet direct resultaat! De nagels zien er een stuk gezonder uit.  

 

Seal & Protect trekt in de bovenste laag van de natuurlijk nagel en hoeft niet te worden verwijderd. Bij een nabehandeling breng je Seal & Protect over de volledige nagel, het zal alleen penetreren waar de nagel nog niet is behandeld met Seal & Protect. Je kunt Seal & Protect verwijderen door de natuurlijke nagel dof te vijlen.

© Alle rechten voorbehouden Care Cosmetix bvba - Realisatie Watts Webdesign